Werkwijze

Ik werk voornamelijk met kinderen, tijdens de zoektocht naar hun creatieve zelf. Met de workshops of de programma’s die ik geef op scholen, cultuurcentra’s en BSO’s, gaat het voornamelijk om plezier maken en de verbinding maken met elkaar. Daarbij gebruik ik muziek, theater, dans en tekenen om achter de expressie van het kind te komen en kijk ik waar er gewerkt kan worden aan het zelfvertrouwen.

Methoden

Muziek

Tijdens mijn muzieklessen en workshops gaan we op een onbevangen en speelse manier de wereld van muziek en geluiden ontdekken met alle zintuigen, want muziek is overal om ons heen!

Dit kan met mijn muziekinstrumenten, maar soms heb je niet eens bestaande instrumenten nodig om muziek te maken, kijk maar eens om je heen.

Theater

Tijdens mijn theaterlessen en workshops ontdekken we de wereld van verbeelding en fantasie daarbij doorbreken we alle grenzen en kaders, daar kom je tot de leukste en meest magische momenten. Dit alles d.m.v. improvisatie.

Niets is te gek!

Ik kan je garanderen dat je met meer energie weggaat dan waar je mee gekomen bent!

Dans

Tijdens mijn dansopleiding, werd van mij verlangt heel ‘keurig’ te dansen. Na mijn opleiding besloot ik dat niet meer te doen, waarbij ik zelf allerlei dansstylen ging mixen. Hier valt inmiddels geen naam of stijl aan te geven!

Die ontdekking wil ik jou ook geven, dus hussel alles maar lekker door elkaar, want dat is toch eigenlijk veel leuker?

Make your own style!

Tekenen

Ik heb gezien dat er in tekeningen van kinderen veel boodschappen en symboliek te vinden is.

Ik analyseer de kunstwerken en breng ze op een speelse en levendige wijze naar boven. Je zult je gaan verbazen over wat er allemaal naar boven komt!

Samen met de kinderen ontdekken we wat er allemaal voor moois in hun tekeningen schuilt.